Op 23 februari ondertekenden huurdersorganisatie HLVE en Woningstichting Leusden (WSL) een vernieuwde samenwerkingsovereenkomst. In deze overeenkomst staan de rechten en plichten van beide partijen bij diverse onderwerpen in het beleid van WSL.

In 2016 ondertekenden de HLVE en WSL al eerder een samenwerkingsovereenkomst. Deze versie is nu aangepast op de huidige tijd en dat vraagt om een nieuwe handtekening.  

Het is voor woningcorporaties wettelijk verplicht om met huurders te overleggen. Zo heeft WSL altijd een stem van de huurders bij diverse beleidsvragen die WSL zichzelf stelt. In de samenwerkingsovereenkoms ligt vast wanneer de HLVE gevraagd wordt om advies, instemming en bij welke onderwerpen WSL de HLVE moet informeren.

Voorzitter van de HLVE, Geert Hurkens, en WSL-bestuurder Joke ten Brink zetten een handtekening onder nieuwe afspraken over deze samenwerking.

HLVE zoekt versterking

Bij deze nieuwe afspraken hoort een stevige huurdersvertegenwoordiging. Daarom is de HLVE op zoek naar versterking in het bestuur. Huurders die actief willen meepraten en WSL willen adviseren over diverse (beleids)onderwerpen kunnen zich aanmelden via . Wie eerst wil weten wat het inhoudt en hoeveel tijd het kost kan natuurlijk altijd vrijblijvend vragen om meer informatie.

Ken je Joomla? Help de HLVE!

Naast bestuursleden zoekt de HLVE ook hulp bij het bijhouden en updaten van de website www.hlve.nl. Natuurlijk mag dit ook in combinatie met een bestuursfunctie, maar dat hoeft niet. Heb je kennis van Joomla en wil je de HLVE helpen? Mail dan naar !

 

Het laatste nieuws

20 juni 2023

Nieuwe regels voor het bestrijden van plaagdieren

Klik voor meer info: klik op de afbeelding.

Uitnodiging Huuraanpassing 2021

24 jan 2021
UITNODIGING THEMAGROEP HUURAANPASSING 2021 Graag nodigen wij je uit om mee te praten over…

Wet eenmalige huurverlaging

15 jan 2021
Automatisch of zelf aanvragen? Huurders van een sociale huurwoning met een hoge huur en…

Info

KVK: 65999258
IBAN: NL07INGB0007247734
Facebook: @hlvelkaar

Contact

Postbus 143
3830 AC Leusden

Tel: 06-20411193